What our guests say…….

 

Ria Bekx from The Netherlands says;
 I enjoyed my week at Ilios kai Thalassa, Peter and Caroline are great hosts and we received a warm welcome.  I loved the breakfast with lots of fresh fruits, eggs and Greek herbal tea.

The area is very beautiful, lots of nature. The sea and dunes are on walking distance. A bit further away you can walk in the mountains.
I liked  pittoresk Pylos, some nice shops, an impressive castle with a nice museum.
The greek kitchen is very tasteful and Peter and Caroline advised us some nice places to go. I am sure I will return to Ilios kai Thalassa

May 2017

Jan and Margot from The Netherlands,

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de heerlijke tijd , de uitstekende verzorging en de geweldige studio waarin wij 14 dagen konden verblijven.      Mei 2017

MdeVos from The Netherlands
 Wij waren van plan drie nachten hier te blijven maar het zijn er acht geworden. Vanwege de comfortabele ligging vijf minutenlopen van het strand. Vanwege de omgeving die erg vele e beiden heeft: het paleis van Nestor, een van de mooiste stranden van Griekenland (Voidiklia), het fort boven dat strand, de echt Griekse dorpen met hun levendige pleinen en dorpse taverna’s. Maar zeker ook vanwege het prettige, schone, smaakvolle appartement en de buitengemeen aardige gastheer en -vrouw. En dan spreken we nog niet eens over hun verwenontbijt.
Zeer aan te bevelen.
Juni 2017

Martha Delhaes from The Netherlands:

Begin Mei zijn wij 14 dagen te gast geweest bij Peter en Caroline in hun guesthouse  ilios kai thalassa. Wat ons direct opviel was de frisse zeewind, zon maar vooral de rust. De studio royaal ingericht en in een parkachtige omgeving gesitueerd. Het goed verzorgde ontbijt, alles vers, werd in de buitenloggia geserveerd. Speciaal is wel dat sinaasappels van eigen boom werden geplukt en even later als sap op tafel staat. De kookgelegenheid niet gebruikt aangezien er in de naaste omgeving voldoende taverna’s, ieder met hun eigen landelijk karakter, een goede maaltijd voor een redelijk bedrag serveren. Bezoek zeker Gialova dat zich ontwikkelt tot een aantrekkelijk en eigentijds badplaatsje.

De schone zee en het brede strand zijn lopend in vijf minuten te  bereiken. Het achterland is landbouwgebied en gaat over in bergen, beide goede gelegenheden om er van de natuur en het Griekse erfgoed te genieten, oude dorpjes, kastelen, ruïnes etc.

Caroline en Peter, bedankt voor jullie gastvrijheid en gezellige dagen.